Sobre nosotros

Nuestra empresa

Tomàs Bellès es va fundar l'any 1971, en Tomàs treballava de mecànic en un taller de cotxes i motos on reparava Vespa, i aquells cotxes petits de l'època... Com a gran emprenador va decidir plantar-se i obrir al carrer st. Francesc de Manresa un petit taller de motos i cotxes. Amb el temps va ampliar al doble de metres cuadrats, cap a l'any 80 va decidir dedicar-se a les motos i biciletes en exclusiva i va passar a tenir un taller-botiga de motos i bicicletes. El negoci sempre ha estat familiar i tota la família a crescut amb les rodes al cap estant involucrats i ajudant sempre a les activitats de les dues rodes, tant siguin amb motor com sense.

Cap a finals dels anys 80 van aparèixer les primeres bicicletes de montanya i va èsser on ens vam especialitzar en aquest sector sense deixar de banda les motos.

A principis de segle vam passar a ubicar-nos a la muralla St. Francesc on vam fer un salt qualitatiu fins a arribar a l'úbicació actual del Passeig del riu on podem tenir una gran exposició i un gran servei post-venda per donar el millor servei als nostres clients.


Aceptar

Este sitio web utiliza cookies de terceros para obtener información estadística sobre la navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede obtener más información consultando nuestra política de cookies